Multiculti avond bij Resto VanHarte in Assen

DELEN

Multiculti avond bij Resto VanHarte in Assen

Donderdag 19 juni nemen het Restoteam en de vrijwilligers de bezoekers van Resto VanHarte Noorderpark mee naar Filipijnse sferen. Deze multiculti-avond wordt mede georganiseerd door de Nederlands Anderstalig Vriendschapsstichting voor Taal en Cultuur. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en organisaties te leren kennen.

Multiculturele combinatie van ingrediënten en gerechten

De Filipijnse keuken is, net als de Filipijnen zelf, beïnvloed door de Chinese, Maleisische, Spaanse en de Amerikaanse en Indiase cultuur, wat geresulteerd heeft in een unieke, multiculturele combinatie van ingrediënten en gerechten. De schotels variëren van een eenvoudige maaltijd van vis en rijst tot rijk gevulde paella’s en cocidos. En natuurlijk komt iemand van de vriendschapsstichting, tussen de gangen door, iets vertellen over dit prachtige land en haar cultuur.

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte

Je bent elke donderdag welkom in Resto VanHarte Noorderpark, Zwartwatersweg 202. Iedere dinsdag ben je welkom in Resto VanHarte Pittelo, Amstelstraat 14, Assen. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

Foto: Mirjan van der Kuijl