Muziek voor de allerkleinsten in Hotel van der Valk Assen

DELEN
ASSEN – Op 11 maart aanstaande gaat er in Assen weer een cursus ‘Muziek op Schoot’ voor baby’s en peuters van start. Dit zijn gezellige cursussen voor de jongste kinderen samen met een ouder, opa of oma of oppas: samen gezellig zingen, muziek maken en dansen!

De cursussen worden gehouden in Kidscity van Hotel van der Valk op de vrijdagmorgen en ze worden gegeven door muziekdocente Greet Polman.

Veel (groot)ouders zingen al wel met de (klein)kinderen, maar willen hun repertoire nog wat uitbreiden. Er wordt geleerd hoe de liedjes gezongen worden en de bijbehorende spelletjes gedaan worden, hoe daarbij kleine instrumentjes gebruikt worden en de kinderen kunnen heerlijk bewegen op muziek.

Het vertrekpunt is een liedje, een versje, materiaal of een thema. Al zingend wordt spelenderwijs gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. We gebruiken instrumenten en materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind.

Aanmelden ‘Muziek op Schoot’ Hotel van der Valk Assen

De cursus duurt 6 weken en u hoeft niet per se muzikaal te zijn, plezier met muziek is het belangrijkste! Meer informatie kunt u vinden op de website www.muziekopschoot.net of door contact op te nemen met Greet Polman: 0598 – 468413.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen