Muziekafdeling Warenhuis Vanderveen in top tien platenzaken

DELEN
ASSEN – De muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen te Assen is verkozen tot vierde beste platenzaak van Nederland. De hele maand november konden bezoekers van de site platendraaier.nl stemmen.

In totaal deden er 180 platenzaken mee aan de verkiezing. Er werd rekening gehouden met de service, het aanbod, de uitstraling en de prijs/kwaliteit verhouding.

“Dit is een geweldig compliment namens onze klanten”, aldus Gert Jan Gjaltema van de muziekafdeling. “We vinden het altijd heel erg leuk om nieuwe muziek te promoten en het is fijn dat klanten dat waarderen. Zelf komen we via onze klanten ook weer op nieuwe muziek, dus dat is een geweldige wisselwerking. Dank aan onze klanten en natuurlijk aan de muziek!”

In de motivatie van de stemmers valt o.a. te lezen dat het uitstekende assortiment, de goede service, de instore optredens en de uitgebreide muziekkennis van het team doorslaggevend zijn voor de hoge waardering. Eén stemmer geeft het volgende aan: “Deze mensen zijn wandelende muziekencyclopedieën met aanvullende enthousiaste anekdotes. Vaak heb je iets in je hoofd van vroegere tijden en ze hebben het in huis. Er wordt zeer goed meegedacht als je the song niet meer exact weet.” Gert Jan beaamt dit “het is echt een teameffort, we (Gert Jan, Gerrie, Lianne, Robin en Tommie) zijn allen verslingerd aan muziek. Samen hebben we veel kennis in huis.’

De muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen biedt een verscheidenheid aan muziekstijlen op zowel cd, vinyl als dvd en is te vinden op de eerste etage van het warenhuis.