Muziekcentrum Assen doelwit treitercampagne

DELEN

Muziekcentrum Assen leek het doelwit van een heuse treitercampagne. Vorige week donderdag kreeg de winkel aan de Brink in Assen voor de eerste maal nachtelijk bezoek van twee ‘zichtbaar’ dronken types die een deel van de gevel en toegangsdeur van de winkel doelgericht bevuilen door tegen de ingang aan te plassen maar ook te braken.

Vrijdagmorgen 4 juli circa 03.00 uur kreeg de winkel, van dezelfde twee, wederom bezoek. Uitgebreid namen ze samen de tijd om de voorgevel en de toegangsdeur van het pand te besmeren, na hun daad verdwenen ze op de fiets, echter rond 04.10 uur kwamen ze weer terug om vervolgens alles in de herhaling toe te passen.

Nieuws in Assen sprak met de eigenaar van Muziekcentrum Assen “Het is of de twee doelgericht te werk gaan en het echt op mij of de winkel hebben voorzien. Het is de tweede keer in één week dat dit gebeurd. Het is elke morgen maar de vraag hoe ik mijn winkel aantref en in moet komen. De twee sloten zitten dan onder de kots en pis. Ik zou echt niet weten wat deze heren bezield en het hoe en waarom”, aldus een verbouwereerde eigenaar.

Update

Zaterdagmorgen liet de eigenaar van het Muziekcentrum Assen aan onze redactie weten “De twee “heren” hebben zich naar aanleiding van alle aandacht op internet en posters die waren opgeplakt op de voordeur van de winkel, bij mij gemeld. Volgens de twee was het géén gerichte actie tegen de winkel maar waren ze gewoon stom dronken”.