MXGP Camping Assen tijdens WK Motorcross

DELEN

ASSEN – Zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 vindt op het TT Circuit van Assen de ‘Motocross Grand Prix van Nederland’ plaats; een officiële ronde in het FIM MXGP Wereldkampioenschap Motorcross, sinds 1957 het belangrijkste off-road motorsportkampioenschap ter wereld.

Op een speciaal voor het evenement ingericht parcours komen meer dan 20 nationaliteiten aan de start in de categorieën MXGP en MX2. De Motocross Grand Prix Assen, ofwel ‘MXGP Assen’ wordt georganiseerd door Stichting Motocross Grand Prix Assen, een initiatief van LDP International B.V. in samenwerking met Motorclub Assen en Omstreken.

MXGP Assen Camping TT Hall

De officiële MXGP-Assen camping wordt georganiseerd door en bij de TT Hall, op loopafstand van het TT-circuit. Tijdens de MXGP of the Netherlands zal het omliggende parkeerterrein van de TT Hall worden ingezet als campingterrein. De TT Hall voorziet in sanitaire voorzieningen en catering voor de campinggasten. Kaarten voor de TT Hall MXGP Camping zijn in de voorverkoop verkrijgbaar. De voorverkoopbevestiging is het aankoop bewijs. Deze moet u vertonen bij inchecken op het campingterrein. Zolang er campingplaatsen beschikbaar zijn, is het mogelijk om bij de ingang van het campingterrein bij de TT Hall een campingkaart/plek te kopen. Campinggasten ontvangen een polsbandje bij het inchecken.

Prijzen TT Hall TTMX Camping

-Campingplek voor maximaal 4 personen: €35,- (afmeting campingplek 7m x 5m)
-Extra persoon €5,-

(prijs ongeacht het aantal overnachtingen)

Vanaf donderdag 27 augustus is de camping geopend. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het mogelijk om tussen 10:00 en 20:00 op de camping in te checken. De uiterste uitcheckdatum is maandag 31 augustus om 12:00 uur. Het is verplicht u bij de receptie uit te checken. In de TT Hal zal ook de mogelijkheid worden geboden om kaarten voor MXGP te kopen.

In en rondom de TT Hall zal er onder andere een groot terras komen waar voor campinggasten ontbijt, lunch en diner verkrijgbaar is.