Mysterieus tafeltje duikt op in Assen

DELEN

Assen – Zaterdagochtend stond hij er opeens, midden in de stad; een tafeltje met de tekst “Where it all begins”. Een nieuw mysterie in Assen ?

Midden op een leeg en koud Koopmansplein trok dat tafeltje de aandacht van menig voorbijganger. Op het tafel staat een stolp met een autootje. De tekst “Where it all begins” roept vragen op; “Heee, wat staat daar nu?” hoor je mensen zeggen.

Volwassenen staan voor de Hema met elkaar te praten: “Doar stiet een autogie in of niet ?”. En een ander zegt: “Ik weet niet wat er op het papier staat, maar er zit inderdaad wel een autootje onder ofzo”. Men is druk aan het gissen waarom dat tafeltje op het plein staat. En die Engelse tekst brengt mensen ook in verwarring. “Het is vast iets bijzonders, anders staat er geen Engelse tekst”. Kinderen vinden het wel grappig. Ze willen met het autootje op de foto.

Zou er toch weer parkeerruimte komen op het Koopmansplein ? Komen er speeltoestellen voor kinderen ? Het wijst in ieder geval op beweging.

Dan passeert een groep mensen van het CDA het tafeltje. Ze blijven staan, praten even met elkaar en leggen dan heel snel een flyer onder de stolp. De flyer is even later ook opeens weer verdwenen.

Het tafeltje houdt de gemoederen in ieder geval bezig.

Wie weet iets meer te vertellen over de herkomst van het tafeltje of heeft enig idee waarom dat tafeltje op het Koopmansplein zou staan?

Informatie mag gemaild worden naar info@nieuwsinassen.nl. Voor de meest ludieke reacties stellen wij een attentie beschikbaar.