Nachtgeluiden: het concert om van te dromen

DELEN

Laat je meevoeren op de klanken van Nachtgeluiden, het openluchtconcert dat op 15 augustus 2014 plaatsvindt in de bossen achter Van der Valk Hotel Assen in het recreatiegebied Baggelhuizen. In deze sprookjesachtige setting begeleiden vier topmuzikanten de geluiden van de nacht met klassieke en moderne classics. Droom mee op de muziek van André Heuvelman & the Live! B/ANDA en laat al je zintuigen strelen tijdens dit betoverende nachtconcert.

Nachtgeluiden is ontstaan vanuit de fascinatie om de geluiden van de nacht muzikaal te interpreteren en te begeleiden. ’s Nachts komt de wereld tot rust, het tempo vertraagt en nieuwe energie herlaadt zich. De geluiden van gesprekken en de drukte van de dag stromen langzaam weg en maken plaats voor de relaxte en lome ambiance van de avond. En terwijl de schemering invalt, maakt ook de natuur zich langzaam op voor het vallen van de duisternis. De bossen van Baggelhuizen vormen het decor van Nachtgeluiden, samen met de ervaringen en gedachten die de nachtelijke bezoekers van het concert met zich meebrengen. Deze bijzondere sfeer in combinatie met de schoonheid van het recreatiegebied maakt het concert tot een totaalervaring die alle zintuigen prikkelt.

Het kleine, klassiek georiënteerde ensemble zal het nachtelijk decor muzikaal begeleiden met trompet, saxofoon, piano en de hang. De trompettist, André Heuvelman, is de bedenker van het idee om muziekliefhebbers samen te brengen en onder te dompelen in een unieke ambiance. De musici van Nachtgeluiden hebben internationaal hun sporen verdiend bij grote orkesten en het Nederlands Blazers Ensemble. In de nachtelijke uren zullen zij een breed repertoire ten gehore gaan brengen: van klassiek tot modern. Het belooft een complete beleving te worden, vol magie met bijzonder Nachtgeluiden, een concert om van te dromen.

Kaarten:          25 euro via tickets@andreheuvelman.com

Aanvang:         21.30 uur

Ontvangst       20.45 uur met een goed glas wijn

Adres:             Van der Valk Hotel Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen