NAVTC organiseert ook in 2018 weer De Meidenclub

DELEN

Assen – De Meidenclub: leuke en interessante activiteiten voor alle meiden tussen 12 en 16 jaar in Noorderpark en omgeving, georganiseerd door de NAVTC. De Meidenclub bestaat al een paar jaar en vindt twee keer in de maand plaats in Wijkcentrum de Componist. Iedere keer doen we wat anders: van bakken tot muziek en van knutselen tot spelletjes. En natuurlijk is er ook gewoon ruimte om lekker te kletsen.

Het doel van de Meidenclub van de NAVTC is om nieuwe vrienden te maken en om plezier met elkaar te hebben. Dit door leuke activiteiten met elkaar te doen en samen te praten. Iedere eerste en derde vrijdag van de maand ben je van harte welkom in Wijkcentrum de Componist, Paganinilaan 15 te Assen. De avond duurt van 19 tot 21 uur en is gratis! Dit dankzij Stila, het stimuleringsfonds van de gemeente Assen.

Data
De eerstvolgende data van de Meidenclub zijn: 19 januari, 2 februari, 16 februari , 16 maart, 30 maart, 6 april en 20 april.

Wil je meer weten?
Mail naar navtc@hotmail.nl of bel 06 – 39 34 19 85.

NAVTC
De NAVTC (Nederlands Arabische Vereniging voor Taal en Cultuur) begon enkele jaren geleden met lessen over de Arabische taal en cultuur, maar is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die allerlei activiteiten organiseert die gericht zijn op integratie tussen mensen met verschillende achtergronden. Een van deze activiteiten is de Meidenclub. Kijk voor meer informatie op www.navtc.nl