Neem een kijkje op de bouwplaats van Quintus

Dag van de Bouw op zaterdag 4 juni

DELEN
Dag van de Bouw op twee locaties in Assen
ASSEN – Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 4 juni kan iedereen een kijkje achter de schermen nemen bij de bouw van de school, kantine en sporthal.

Kom langs tussen 10:00 uur en 16:00 uur en ontdek hoe mooi het werken in de bouw is! U krijgt informatie over de manier waarop de school gebouwd is en welke technieken erbij komen kijken. Kinderen kunnen op hun eigen manier kennismaken met de bouw. Zij kunnen hun eigen muurtje metselen, spijkerslaan of gewoon lekker spelen op het springkussen in de nieuwe sporthal.

Wat wordt er gebouwd?

Bouwgroep Dijkstra Draisma bouwt de nieuw locatie Quintus van het Dr. Nassau College. Deze locatie bestaat uit een school die ruimte biedt aan 1.700 leerlingen, een sportaccommodatie van 5.000 m2 en een kantine die de school en sporthal met elkaar verbindt. Het nieuwe gebouw is een inspirerende en uitdagende leer-, werk- en sportomgeving met een ontwerp dat herkenbaar en uitnodigend is.

Wat is er te zien?

Van 10:00 uur tot 16:00 uur heeft u gratis toegang tot de school, die al in gebruik is, en de bouwplaats van de kantine en de sporthal. Langs de route presenteren bedrijven zich die verantwoordelijk zijn voor de bouw, de elektrotechniek, de waterinstallaties en het grondverzet. In de sporthal worden de activiteiten voor kinderen georganiseerd en in de kantine staat een gratis bakje koffie, thee of limonade voor u klaar. Tot onze spijt is het bouwterrein niet toegankelijk voor minder-validen.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein van de school aan de Groen van Prinstererlaan 98 in Assen. Voor fietsers of mensen die op de scooter komen is er ook plek bij het ‘oude’ gebouw van de school, nabij de ingang van de Dag van de Bouw.

Dag van de Bouw

Deze dag wordt georganiseerd in kader van de Dag van de Bouw. Elk jaar stellen leden van Bouwend Nederland bouw- en infraprojecten open voor het publiek. In Assen kunt u onder andere terecht op de nieuwbouwlocatie van Quintus. De dag wordt georganiseerd door Bouwgroep Dijkstra Draisma, in samenwerking met de gemeente Assen, het Dr. Nassau College, Breman Kloekke Elektrotechniek BV, Kropman Services en Grondverzetbedrijf De Waard.

Meer informatie over de Dag van de Bouw vindt u op www.dagvandebouw.nl  


2Divorce Assen


Bowlen in Assen