Nico Hulkenberg geeft F1-demo GAMMA Racing Day 2017

DELEN

ASSEN – Zaterdag 5 en zondag 6 augustus aanstaande verzorgt het Renault Sport Formula One Team een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen.

Officieel coureur in het Wereldkampioenschap Formule 1, Nico Hülkenberg, geeft een Formule 1-bolide van het team de sporen op de beroemde TT-baan.

Nico Hülkenberg

Het Renault Sport Formula One Team is actief in het FIA Formula One World Championship met coureurs Nico Hülkenberg en Jonathan Palmer. De Duitser Hülkenberg debuteerde in 2008 in de Formule 1 en is bezig aan zijn eerste seizoen voor Renault. Hij won titels in GP2, A1GP en Formule 3, maar ook de 24 Uren van Le Mans. Renault behaalde in 2005 en 2006 zowel de wereldtitel voor constructeurs als het rijderskampioenschap Formule 1, maar was betrokken bij 9 andere rijderstitels in het wereldkampioenschap Formule 1.

Als motorleverancier in Formule 1 behaalde Renault tot nu toe meer dan 170 overwinningen, waarmee ze als derde op de ranglijst staan van overwinningen in de geschiedenis van de sport.