Nieuw in Assen Kapsalon Senorita

DELEN

ASSEN – Binnenkort is de Drentse hoofdstad een nieuwe salon rijker. Onder de naam Señorita is het een bijzondere salon geworden. Geen normale kapsalon voor het knippen, wassen en watergolven maar een met veel extra’s.

Eigenaresse Natasa Isak biedt veel meer dan het gebruikelijke. De uit het Macedonische Skopje afkomstige Isak heeft zich in meerdere disciplines gespecialiseerd. In de 21 jaar dat zij nu in Assen woont, heeft ze ook vakbekwaamheid opgedaan in het geven van onder andere ontspanning-, voetreflex- en gezichtsmassages.

De donderdag is speciaal in haar nieuwe salon. Deze dag is gereserveerd voor vrouwen. In de speciaal hiervoor ingerichte salon kunnen deze dames in alle privacy genieten van alle aangeboden behandelingen. Ook voor vrouwen met een religieuze achtergrond is deze dag bedoelt.

De woensdag middag is speciaal bedoelt als Kindermiddag, knippen voor kinderen met een speciaal tarief. Let op de acties op Facebook: Senorita

Door haar werkervaring met mensen met een beperking is dit ook een ideale mogelijkheid om de pupillen van de diverse zorginstellingen te laten verzorgen. De prijsstelling van de diverse behandelingen is bijzonder vriendelijk. Bijvoorbeeld knippen voor zowel dames als heren voor 10 euro. Epileren van de wenkbrauwen met touw (als voorbeeld) 8 euro, ontspanningsmassages 20 euro.

Deze nieuwe salon is geopend vanaf 29 augustus en gevestigd aan de Weiersloop 19. Een afspraak maken kan maar is niet nodig, alleen voor de ontspanningsmassages werken wij op afspraak

Kapsalon Senorita is te bereiken onder nummer 0592-481577.