Nieuwe fietsbeurs Cycling Sensation in De Bonte Wever

DELEN
ASSEN – Op 6 en 7 mei 2017 zal De Bonte Wever en het naastgelegen sportpark ‘Stadsbroek’ in Assen de uitgelezen plek zijn voor alle sportieve en recreatieve fietsers.

Tijdens een bezoek aan Cycling Sensation, dé fietsbelevingsbeurs van het noorden, kun je de laatste nieuwtjes en innovaties ontdekken, fietsen testen en diverse demo’s, workshops en presentaties bijwonen. De beurs zal gevuld zijn met diverse exposanten van verschillende toonaangevende fietsmerken voor zowel de professionele als de recreatieve fietser. Ook zijn er tal van andere activiteiten voor zowel jong als oud en bovendien kan de bezoeker op de beurs niet alleen kijken, luisteren en testen, maar ook veel beleven, proeven en doen.

Lifestyle

Vroeger was de fiets bedoeld om je van A naar B te vervoeren. Maar nu is er een ware ‘fiets’ lifestyle ontstaan. Naast de vele voordelen zoals besparing op benzinekosten, geen files en minder drukte in het stadsverkeer, is fietsen de ideale manier om te bewegen en te genieten van de prachtige natuur. Middels de vele route apps is het bepalen van je fietsroute ook een stuk makkelijker geworden.  Daarnaast is het aanbod in het ‘soort’ fiets enorm uitgebreid. Of je nu kiest voor een retro-fiets, een mountainbike, een racefiets of voor de steeds populairder wordende E-bike er is voor ieder wat wils. Maar ook de keuze in fietsmanden, fietstassen, fietskleding, etc. Daarmee is de fiets inmiddels uitgegroeid tot een waar modeaccessoire.

Praktische informatie

Cycling Sensation wordt gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017. De toegang tot het evenement is gratis. Rondom De Bonte Wever is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens is De Bonte Wever goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Samenwerking

Cycling Sensation is een initiatief van De Bonte Wever in samenwerking met Evenementenbureau Easy Sport & Events.

Locatie fietsbeurs

De Bonte Wever is gelegen aan het sportpark ‘Stadsbroek’. Een unieke locatie voor de fietsliefhebber met o.a. het nieuwe Regionaal Wielercentrum Noord.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen