Nieuwe gedupeerden Stichting M-Projecten melden zich

DELEN
ASSEN – Naar aanleiding van onze items over het wel en wee van Stichting M-Projecten uit Assen hebben zich vanmorgen wederom twee gedupeerden gemeld.

“Ik had een schuld van circa € 7000,- en zou goed geholpen worden qua sanering door M-Projecten. Echter toen ik een deurwaarder aan de deur kreeg dat de huur al maanden niet betaald werd ben ik overgestapt naar Duo bewindvoering hier in Assen. Toen alles in kaart werd gebracht was mijn schuld plots gestegen van € 7000,- naar ruim € 55.000”, zo laat een gedupeerde vanmorgen onze redactie weten.

De NVVK is inmiddels op de hoogte gebracht van de praktijken van deze stichting. De man die er de scepter zwaait, Henk Dijkstra, gaat ondertussen gewoon verder met ‘vissen’ naar informatie. Met ex-cliënten legt hij contact om te vertellen dat hij inmiddels contact heeft gehad met instanties en er vermindering van schulden aan zit te komen, dit reeds in behandeling is. Dijkstra brengt zogenaamd goed nieuws om vervolgens te vissen of degene ook wist van bijvoorbeeld perspublicaties tegen hem en de stichting? Dat een dergelijke stichting met inmiddels 9 gedupeerden nog kan door draaien is voor velen een volkomen raadsel.

Hulp

De berichtgeving heeft veel los gemaakt. Heel veel mensen bieden hun hulp aan en willen gedupeerden helpen met onder anderen voedsel, treinkaarten en geld. Onze redactie is momenteel bezig met een professionele organisatie waar dergelijke spullen gebracht kunnen worden en hoe deze gedupeerden verder geholpen kunnen worden.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen