De Nieuwe Kolk en Rabobank tekenen nieuw sponsorcontract

DELEN
ASSEN – Dinsdagmiddag werd in de Rabo Zaal van De Nieuwe Kolk het nieuwe sponsorcontract ondertekend door Rabobank Assen/Noord-Drenthe en Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk.

Hilko Folkeringa van Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk en Sjoerd Scholte van de Rabobank ondertekenden het contract vanmiddag voor drie jaar.

Sjoerd Scholte, directievoorzitter bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe: “Na de prettige samenwerking van de afgelopen jaren zijn we erg blij dat we deze samenwerking de komende jaren kunnen voorzetten. Als Rabobank dragen we cultuur een warm hart toe. Door samen te werken met verschillende partners in de regio willen wij cultuur toegankelijker maken voor iedereen”.

Het sponsorcontract houdt onder meer in dat de vlakke vloerzaal de naam Rabo Zaal behoudt. De naam wordt meegenomen in de bewegwijzering en in de informatie over voorstellingen en concerten in de zaal. De Rabobank kan verder de zaal een aantal keren per jaar gebruiken voor haar relaties en is automatisch lid van de Culturele Businessclub.

Theater directeur Hilko Folkeringa: “De Rabobank is voor ons meer dan een sponsor, het is met recht een partner. Wij zijn er trots op opnieuw een driejarige verbintenis met hen aan te gaan”.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen