Nieuwe Leden gezocht voor Denktank Cultureel Hart Assen

DELEN
ASSEN – De cultuur in Assen zit de laatste jaren in de lift. Door de komst van Cultureel Hart Assen – een samenwerkingsverband tussen de grote culturele instellingen, ondernemers en de gemeente – worden gezamenlijk plannen gemaakt om de stad aantrekkelijker te maken.

Meer culturele evenementen, kunst in de openbare ruimte, aanpak leegstand, betere marketing en promotie. En daarbij betrekken we inwoners van Assen, want zij maken uiteindelijk de stad!

Sinds twee jaar heeft Cultureel Hart Assen een Denktank, bestaande uit acht enthousiaste mensen die affiniteit hebben met Assen en met cultuur. De Denktank levert gevraagd en ongevraagd advies over allerhande onderwerpen die de stad en de culturele sector aangaan. Over de jaarprogrammering, de Culturele Zondagen in de Gouverneurstuin, over de inrichting van de openbare ruimte, het Preuvenement, over bereikbaarheid en zichtbaarheid.

De Denktank is onafhankelijk en bepaalt zelf zijn agenda. Na twee jaar nemen we afscheid van drie leden van de Denktank en daarmee is er ruimte voor nieuwe mensen en nieuwe ideeën!

Jij

Jij ziet als lid van de denktank volop mogelijkheden voor meer cultuur in Assen. Je bent enthousiast en hebt frisse, dwarse en vernieuwende ideeën en kunt die goed verwoorden. Je bent niet gelieerd aan één van de partners van Cultureel Hart Assen. Je hebt voldoende tijd om minimaal eens per maand een avond beschikbaar te zijn. Je houdt van een stevige discussie en schuwt daarbij humor niet.

Meedenken?

Wil jij meedenken over cultuur in Assen? We horen graag je ideeën! Schrijf een korte motivatie met daarin een plan om Cultureel Hart Assen (nog) mooier/bruisender/interessanter te maken en stuur dit samen met je CV naar:
stichting Cultureel Hart Assen, ter attentie van Emil Klok, Markstraat 8-10, 9401 JH Assen
of via e-mail: info@cultureelhartassen.nl.

Doe dit voor 20 december. In januari zijn er kennismakingsgesprekken met potentiële kandidaat-leden. Deze gesprekken worden gevoerd door zittende leden van de Denktank. Op www.cultureelhartassen.nl kun je zien wie er op dit moment deel uitmaken van de Denktank.