Nieuwjaarsproductie Anastasia in De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

ASSEN – Theater De Nieuwe Kolk brengt dit seizoen opnieuw een eigen theaterproductie. Na het succes van ‘Oliver Twist’ wordt de traditie dit jaar voortgezet met de nieuwjaarsproductie ‘Anastasia’, een Russisch sprookje.

De repetities zijn inmiddels in volle gang en staan onder leiding van regisseur Karin Noeken, bekend van onder meer Vrouw Holland. De voorstelling wordt gespeeld door talenten uit de regio Assen en gaat op dinsdag 3 januari in première. Kaarten kunnen vanaf nu worden gekocht.

Naar aanleiding van het grote succes van ‘Oliver Twist’ – waarbij alle voorstellingen in de Rabo Zaal in korte tijd waren uitverkocht – wordt ‘Anastasia’ nu gebracht in de Grote Zaal. Een prachtige uitdaging en ervaring voor alle talenten uit Assen en omstreken die meespelen en -zingen in de productie.

‘Anastasia’ volgt het verhaal over prinses Anastasia, de jongste dochter van de laatste Russische tsaar. Een spannend avontuur voor iedereen vanaf 8 jaar, geschreven door Ben Smit. Het Russische verhaal is gekozen naar aanleiding van de expositie Peredvizhniki in het Drents Museum.

De voorstelling is te zien op dinsdag 3 en woensdag 4 januari 2017. Kaarten voor ‘Anastasia’ zijn te koop via www.dnk.nl en de theaterkassa van Theater De Nieuwe Kolk.

Foto: Fokko Jelsma