Nieuws in Assen zoekt filmliefhebbers

DELEN

Nieuws in Assen zoekt filmliefhebbers

Ben jij een filmkenner, een expert en veelvuldig te vinden in één van de zalen van Bioscoop De Nieuwe Kolk? Dan zoekt Nieuws in Assen jouw voor een review van een verrassende film, welke film? De keuze is aan jouw!

Wij geven vier arrangementen weg ( 2 x 2 ) om een leuke avond uit te zijn en achteraf mail je ons jouw ervaring en verslag van de film. Lijkt jouw dit wat? Mail je motivatie dan naar de redactie via info@nieuwsinassen.nl en wie weet ‘review’ jij binnenkort een film voor ons !

De Nieuwe Kolk Assen

Theater – Bioscoop De Nieuwe Kolk brengt u, zoals de naam al doet vermoeden, niet alleen sterren op het podium, maar ook op het witte doek. De films komen helemaal tot leven in één van de vijf zalen met digitale projectoren en weergaloos geluid.

De zalen zijn zeer ruim van opzet, waardoor u vanuit een heerlijke fauteuil met veel beenruimte kunt genieten van de nieuwste films. En met de State of the Art 3D technologie in drie zalen, krijgt uw filmbezoek helemaal een extra dimensie! De grootste zaal telt 262 stoelen, en de kleinste biedt plaats aan 81 bezoekers.

Vernieuwend

Bioscoop De Nieuwe Kolk in Assen zal binnenkort meer sfeer gaan brengen aan het interieur en licht. Hierdoor is het verblijf voor, in de pauze en na de film nog sfeervoller en gezelliger.

Zakelijk

Ook voor bedrijven heeft Bioscoop De Nieuwe Kolk aanbiedingen. Zo kunt u als werkgever uw werknemers met reductie naar de film sturen. Meer info? Klik hier!