NK Dans op 11 en 12 juni 2016 in De Bonte Wever Assen

Assen op 11 en 12 juni aanstaande danshoofdstad van Nederland

DELEN
ASSEN – Op 11 en 12 juni aanstaande vindt in De Bonte Wever Assen een prachtig dansevenement plaats en wel het NK Dans. De Plaza van De Bonte Wever wordt voor dit weekend weer omgetoverd tot een waar danspaleis en is daarmee wederom hét decor voor de Nederlandse danskampioenschappen Ballroom- en Latindansen.

Meer dan 1000 dansers vanuit het hele land komen samen om deel te kunnen nemen aan dit fantastische 2-daagse evenement. De organisatie is in handen van de Dutch Amateur Leaque en een toonaangevende internationale jury beoordeeld de deelnemers.

Dutch Amateur Leaque

De Dutch Amateur League is een overkoepelende organisatie die wordt ondersteund door Dance Masters, de DMN, de NDO, de NVAD en de ZWN. Samen zorgen zij voor een geweldig wedstrijdcircuit op alle niveaus. De WDC Dutch Amateur League voorziet daarmee alle wedstrijddansers van jong tot oud van gezellige en spannende wedstrijden. Op de wedstrijden van de Dutch Amateur League staan de dansers centraal en wordt er met zorg een perfecte balans gemaakt tussen kwaliteit en fun. Dansers ontmoeten elkaar tijdens de evenementen van de Dutch-AL en worden meegetrokken in de geweldige sfeer. Beginners komen in contact met de Nederlandse top-paren en de toppers moedigen de pre-amateurs enthousiast aan. Natuurlijk worden ook alle leeftijdscategorieën op de wedstrijden bediend. Tijdens elke wedstrijd wordt er gezorgd voor een uitstekend panel dat wordt samengesteld uit gediplomeerde Nederlandse en internationale topjury-leden.

Locatie NK Dans

De Bonte Wever in Assen is regelmatig het decor van schitterende en unieke danswedstrijden zoals ieder jaar in november het Dutch Open Dance, één van de belangrijkste dancefestivals ter wereld, en van nationale hiphopkampioenschappen. Daarmee mag Assen zich dan ook oprecht danshoofdstad van Nederland noemen!

Meer informatie verkrijgbaar via de website www.dutch-al.nl.

Toegangskaarten voor dit weekend zijn verkrijgbaar aan de kassa.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen