Noabershop Assen wil eigen Repair Café

DELEN

ASSEN – De Noabershop wil een eigen Repair Café aan de Rolderstraat in Assen, want zo stelt de stichting: ,,Als er een nieuwe uitdaging of aanvraag binnenkomt, gaan we kijken hoe we dit kunnen realiseren”.

Assen telt al een Repair Café, namelijk in winkelcentrum Kloosterveste. Deze is elke eerste zaterdag van de maand geopend van 11.00 uur tot en met 16.00 uur. De Noabershop wil in het centrum van Assen nu ook beginnen als Noaber Reparatie Team.

,,We weten van het bestaan van een Repair Café af. Toch ontstond er de vraag, waarom zoiets niet opstarten in de Noabershop. Dat kunnen we als stichting natuurlijk niet allemaal alleen”. De stichting roep iedereen op die belangstelling heeft om als vrijwilliger aan de slag te gaan in het reparatie team: ,,Ben je handig met naald en draad of is de wereld van elektra voor jou gesneden koek? Of wil je juist graag meehelpen met het opzetten van een Noaber Reparatie Team? Meld je dan aan, dan kunnen we samen bekijken in welke vorm we dit gaan gieten om op te starten”.

Plan is om dit wekelijks plaats te laten vinden op een doordeweekse dag.

Aanmelden via: info@noabershopassen.nl