Nog enkele plaatsen voor het Valencia Voetbalkamp

DELEN

ASSEN – In de zomer van 2015 kun jij de voetbalweek van je leven beleven. In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding. In de afgelopen 15 jaar leverde geen enkele andere club méér Internationals aan het Spaanse team.Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

En nu komen 2 Valencia trainers jou opleiden volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology bij ACV in Assen.

Valencia Voetbalkamp ACV Assen

Sporting Events organiseert van 3 tot en met 7 Augustus een fantastisch voetbalkamp voor kinderen in Assen. Wij hebben nog 14 plekken over en wij hopen deze ook vol te krijgen. Het is een kamp van 5 dagen waarbij de deelnemers training krijgen van Valencia C.F. trainers. Daarnaast krijgen ze veel cadeau’s zoals een volledig valencia C.F. Adidas trainingstenue, een diploma, bidon en nog veel meer. Wij hopen dat jullie ons willen helpen om dit bericht te verspreiden vai jullie website en of facebook. Jullie zullen ons hier erg mee helpen en uiteraard de kinderen die uiteindelijk deel zullen nemen aan dit kamp.

Het is een fantastisch kamp voor ‘voetballers’ van 6 tot 14 jaar (zowel meisjes en jongens) wat al jaren draait en wij hopen er ook dit jaar weer een fantastisch jaar van te kunnen maken.

Aanmelden? Klik hier!