Nogmaals aandacht voor dood Tom de Munter Opsporing Verzocht

DELEN
Tom de Munter Opsporing Verzocht
Assen – Opsporing Verzocht besteedt vanavond, dinsdag 16 februari wederom aandacht aan de dood van de 24-jarige Tom uit Assen.

In de TT-nacht van vrijdag 26 juni op zaterdag 27 juni werd hij zwaar gewond aangetroffen in de Groningerstraat. Diverse getuigen hadden gezien dat hij werd geslagen en daarna op de grond viel. Hij werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd hij met ernstig hoofdletsel opgenomen en overleed hij enkele dagen later aan zijn verwondingen.

Onderzoek zaak Tom de Munter

Het onderzoek naar de dood van Tom loopt nog steeds. Op dinsdag 9 februari werd er ook aandacht besteed in Opsporing Verzocht. Dankzij getuigen was bekend geworden dat kort voor het incident er een groepje bij hem in de buurt rondliep. Zij zouden gezegd hebben dat ze hooligans uit Rotterdam waren. Inmiddels is vast komen te staan dat de groep die bij Tom in de buurt liep uit Schiedam of directe omgeving komt. Ondanks meerdere getuigenoproepen hebben mensen uit die groep nog niet gereageerd.

Tips

Voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak ligt een beloning klaar van 10.000 euro. De politie is op zoek naar getuigen die weten om welke groep uit Schiedam het gaat. Heeft u meer info? Bel dan met de Opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Uitzending Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht wordt op dinsdagavond uitgezonden omstreeks 20.30 uur op NPO 1. De volgende dag is de herhaling om 11.40 uur op NPO 2.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen