Nomineer de Gezelligste Winkel van Assen

DELEN

Gezellige winkels zijn belangrijk in het straatbeeld, maar dreigen steeds meer te verdwijnen. Om positieve aandacht op gezellige winkels te vestigen start op 10 november 2014 de 3e editie van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel, met titels in ieder gemeente van Nederland!

Gratis beanchmarktrapport

De Verkiezing van de Gezelligste Winkel draait volledig om de ervaringen van de klanten van de winkel. De stemmers geven daarvoor rapportcijfers en een geschreven beoordeling. De positieve ervaringen zijn een warme douche voor uw medewerkers. De beoordelingen en verbeterpunten (niet openbaar) kunnen worden ingezet om uw winkel beter te laten presteren.

Er is voor iedere winkel die meer dan 200 stemmen haalt een benchmarkrapport met beoordelingen en verbeterpunten beschikbaar zodat u kunt zien hoe uw winkel scoort ten opzichte van een geanonimiseerd gemiddelde van andere winkels in de regio.

Genomineerden Gezelligste Winkel Assen

In Assen zijn tot nu toe 18 winkels genomineerd waaronder Alex Aalders Bloemist, De Marlotte, Houtman Mode Assen, Juwelier Jan Ten Hoor, La Ligna Assen, Maxx Assen, Outfit Mode Assen en Zo Mama. Indien uw winkel er niet tussen staat, kunt u deze als winkeleigenaar of klant alsnog nomineren.

Meer informatie of nomineren ? Klik hier !