Noordelijk G-tennistoernooi bij ATV Hertenkamp Assen

DELEN

Assen – Op zaterdag 31 augustus wordt op de tennisbanen van ATV de Hertenkamp in Assen het Noordelijk G-tennistoernooi georganiseerd. Op deze dag komen G-tennissers uit heel Noord-Nederland in actie om meerdere wedstrijden te spelen. Het toernooi wordt georganiseerd op initiatief van Stichting Deerhunters en diverse vrijwilligers die erg nauw betrokken zijn bij de Asser G-tennissers welke elke woensdagavond trainen bij ATV de Hertenkamp.

G-tennis bij de ATV Hertenkamp begon al in 2009, en met dit Noordelijk G-tennistoernooi wordt het 10-jarig G-tennisjubileum in Assen gevierd. ATV De Hertenkamp heeft al ruime ervaring met de organisatie van G-tennistoernooien; in 2017 is het – zeer succesvolle – Nederlands Kampioenschap G-Tennis op het park georganiseerd. Diverse verenigen uit het Noorden hebben toegezegd deelnemers naar het toernooi af te vaardigen. Er zal zowel enkel- als dubbelspel worden gespeeld, eventueel met een ‘Unified Partner’. Spelen met een Unified Partner is bedoeld voor die spelers die niet zelfstandig kunnen spelen in het enkel- en dubbelspel. Naast wedstrijden zullen er ook andere leuke activiteiten voor de deelnemers worden georganiseerd.

Om 09:30 uur zal het toernooi feestelijk worden geopend door Janna Booij (wethouder gemeente Assen) onder begeleiding van de Stienstra band, waarna om 10:00 uur de eerste wedstrijden zullen aanvangen. Bent u benieuwd geworden naar de verrichtingen van de enthousiaste G-tennissers? Bezoekers en supporters zijn van harte welkom! Parkeren kan o.a. op het terrein van ATV de Hertenkamp, Hertenkamp 9 in Assen. Tevens is bij naastgelegen restaurant ‘De Hertenkamp’ voldoende parkeergelegenheid.