NoorderCloud en De Vries Telecom gaan samenwerking aan met Rodin Connect

DELEN

Assen – Op dinsdag 12 december hebben NoorderCloud en De Vries Telecom een partner agreement getekend met Rodin Connect in Groningen. Rodin Connect levert hoogwaardige netwerkverbindingen aan nationale- en internationale organisaties. Men heeft ervaring met de nieuwste technologieën.

Noordercloud en De Vries Telecom bieden Cloud- en telefoniediensten aan, maar krijgen met regelmaat te horen dat de bestaande internetverbinding niet optimaal is, een kabelaansluiting niet beschikbaar, en een aansluiting op glasvezel te duur. Om onze diensten te kunnen aanbieden en een juiste werking hiervan te kunnen garanderen is een goede internetverbinding noodzakelijk, zegt van der Tuuk. Daarom willen we het MKB gaan voorzien van snel en betrouwbaar internet tegen een zeer aantrekkelijke prijs, een goed alternatief voor een glasvezel-, ADSL- of kabelverbinding.

Rodin Connect
Rodin Connect is een onafhankelijk specialist en adviseur op het gebied van draadloze verbindingen en glasvezeloplossingen. “Uiteindelijk willen we u een product aanbieden dat de bedrijfsvoering optimaliseert, waarmee u efficiënt kunt werken en waarmee u kosten gaat besparen” aldus Rodin Connect.

De Vries Telecom
De Vries Telecom is al jaren het betrouwbare adres in Assen voor uw mobiele telefonie, vaste telefonie en uw internetverbindingen.
Website: www.devriestelecom.nl
Email: info@devriestelecom.nl
Telefoon: 085 – 210 1270

NoorderCloud
NoorderCloud, opgericht in 2015 en vooralsnog voornamelijk actief in het Noorden van Nederland, biedt u Clouddiensten, VoIP, Internet, Office 365 en webhosting aan.
Website: www.noordercloud.nl
Email: info@noordercloud.nl
Telefoon: 085 – 210 1271

Bent u benieuwd wat Noordercloud en De Vries Telecom voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op via bovenstaande contactgegevens.