Norbert Klein en Tweede Kamer kandidaat Harry Haddering ‘on tour’

DELEN

ASSEN – De komende maanden gaat de Vrijzinnige Partij het land in om met iedereen het gesprek aan te gaan over het verkiezingsprogramma “De basis op orde”. Ofwel: hoe kunnen we op een nieuwe en positieve manier kijken naar werk, zorg, onderwijs en sociale zekerheid? 

De afgelopen jaren is onnodig veel bezuinigd en te weinig geïnvesteerd. Het vertrouwen in de bestuurlijke elite is verdwenen.

Het is tijd om de basis te herstellen

Daarom doen wij op 15 maart 2017 mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. Kijk mee naar de toekomst op een vernieuwende, vrijzinnige manier! Kom naar één van onze bijeenkomsten en deel uw gedachten over de toekomst van Nederland; úw toekomst.

Het Basisinkomen: jij telt mee !

Tweede Kamerlid en lijsttrekker Norbert Klein spreekt graag samen met de regionale kandidaat Harry Haddering met u over de belangrijkste punten van het verkiezingsprogramma van de Vrijzinnige Partij:  een onvoorwaardelijk basisinkomen, flexibele AOW, een basis gezondheidszorg zonder eigen risico.   Ons uitgangspunt bij alles is: iedereen telt mee, jong en oud.

Donderdag 1 december, 20.00 – 21.30 uur
Wijkcentrum de Componist    
Paganinilaan 15, 9402 VH ASSEN.

Aanmelden via Facebook of mail naar klein@tweedekamer.nl. Geef daarbij duidelijk aan voor welk evenement u zich opgeeft ( Assen) en of u al lid bent van onze partij, of niet.