O-Design Communications Assen bestaat tien jaar

DELEN

ASSEN – Het Asser bedrijf O-Design Communications bestaat deze maand 10 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van onder anderen hoogwaardige websites die voorzien zijn van een top content management systeem om de website gemakkelijk en snel zelf te onderhouden.

“ Eigenwijs als het moet, maar altijd gericht op het optimale resultaat”Aat Oosterhof

De website kan bij O-Design Communications worden gehoost op een VPS server, dit is een Virtual Private Server die u niet deelt met vele anderen zodat de server 24/7 optimaal en snel de website weergeeft. De sites die het bedrijf vervaardigt verdienen het predikaat ‘P’ van pro, standaard worden ze voorzien van een professionele beveiliging en zijn alle websites die worden afgeleverd responsive, dat wil zeggen dat de thema’s zich aanpassen op elk beeldscherm, van laptop, tablet en smartphone.

O-Design Communications biedt niet alleen webdesign tegen scherpe prijzen, maar kan u ook van dienst zijn met drukwerk, huisstijlenontwikkeling en fotografie. Dit met ruime ervaring. ,,Eigenwijs als het moet, maar altijd gericht op het optimale resultaat”, dat is het motto van Aat Oosterhof van O-Design Communications.

Oosterhof is te kenmerken als sportief, actief, hedendaags, denker en doener, creatief ontwerper, van niets tot stijl, resultaatgericht, gedreven, motiverend, doortastend, commercieel, stimulator, representatief en verantwoordelijkheid is het zakelijke karakter, gevat in een moderne persoonlijkheid.

Toe aan een nieuw concept, vormgeving, pro kwaliteit WordPress gestuurde website? Neem dan vrijblijvend contact op met O-Design Communications. Bel met 0592 – 346562.