Officials TT Circuit ontvangen een bloemetje van CRT Holland

DELEN

Assen – Afgelopen week vierde de CRT (Circuit Rijvaardigheidstrainingen) het 25-jarig jubileum. Hennie en Heidi Lentink waren in 1992 de initiatiefnemers van deze trainingen op het circuit van Assen. Om dit heuglijke feit met hun klanten te vieren organiseerden ze op 14 en 18 augustus speciale jubileumdagen op het TT Circuit.

Deelnemers
Men hanteerde een jubileumkorting van € 25,00 op de rijvaardigheidstraining en de deelnemers kregen een licht ontbijt aangeboden. Tevens werd er op beide dagen een warm en koud buffet geserveerd in de Legends Club. Op deze manier hadden de deelnemers een compleet verzorgde Jubileumdag.

Officials
In de middagpauze werden bovendien alle dienstdoende officials verrast met een mooi boeket bloemen, als dank voor hun enthousiasme en inzet tijdens de CRT-Events. De familie Lentink wilde op deze manier hun waardering uitspreken richting iedereen die op welke wijze dan ook meewerkt aan een geslaagde rijvaardigheidstraining. Want, zoals zo vaak gezegd: Zonder officials geen race of training. De mensen langs de baan, in de pitsstraat, op Riders Info, Race Control, Tijdwaarneming etc. zijn een belangrijke spil in het geheel. Door de goede samenwerking onderling kan een veilige circuittraining worden gegarandeerd.

De familie Lentink bedankte de officials, maar de officials spreken bij deze ook hun dank uit voor de mooie bloemen en wensen CRT Holland veel succes en veilige kilometers voor de toekomstige rijvaardigheidstrainingen.

Bloemen als dank voor de inzet van de officials

Voor meer informatie over de Circuit Rijvaardigheidstrainingen (Kalender en Inschrijven): Zie website CRT Holland