Het Olympisch vuur blijft branden bij Sudosa-Desto

Opening volleybalseizoen Sudosa-Desto in teken van de Olympische Spelen

DELEN

ASSEN – Het (jeugd)volleybalseizoen 2016-2017 van Sudosa-Desto wordt zaterdag 10 september a.s. feestelijk geopend in sporthal De Timp in Assen.

Het openingsfeest is voor alle jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar die kennis willen maken met het Cool Moves Volley en Sudosa-Desto. Het begint om 9.30 uur in sporthal de Timp. Tot 12.30 uur zijn er allemaal leuke en sportieve activiteiten. Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op pannenkoeken. De toegang is gratis.

Met een bronzen medaille op de Olympische Spelen voor de Beach volleyballers en een vierde plaats voor het Nederlands dames team begint het volleybalseizoen in Nederland met een positieve flow. Sudosa-Desto neemt deze flow graag mee in haar seizoens opening.

De Mini’s van het Jaar mogen het seizoen openen. Leuk om op deze dag kennis te maken met volleybal en de volleybal skills te testen. Fun staat voorop en alle cool moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Alle mini’s mogen een eigen sleutelhanger maken voor aan de sporttas.

Ook wordt er een demonstratie gegeven waar de kinderen alle niveaus van het Cool Moves Volley en Smashbal kunnen zien.

Niet alleen de kinderen kunnen kennismaken met Sudosa-Desto, ook de ouders kunnen deze dag terecht voor aanvullende informatie en vragen over volleybal bij Sudosa-Desto. Tevens zijn er trainingsshirts te koop. De infostand staat in de hal bij de kantine in De Timp.

Mini –afdeling Sudosa-Desto

Het openingsfeest is onderdeel van de volle activiteitenkalender van de mini-afdeling van Sudosa-Desto. Er volgen onder andere nog het oefentoernooi, het Smashbaltoernooi voor jongens, het open 2 tegen 2 toernooi en het ouder-kind toernooi.

Traditioneel wordt het seizoen in juni afgesloten met het traditionele mini-kampweekend en het slotfeest!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen