Omnigym Assen doet mee aan het Grote Gymfeest

DELEN

Op zaterdag 18 oktober doet Omnigym Assen mee aan Het Grote Gymfeest. Overal in Nederland stellen gymclubs hun deuren open om kinderen de verschillende facetten van de gymsport te laten ervaren. Kinderen volgen een uitdagend parcours met oefeningen, waaronder gymmen, turnen, dansen en springen. Het Grote Gymfeest is een landelijk initiatief van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) om beweging onder jonge kinderen te stimuleren.

Omnigym Assen organiseert dit evenement op 18 oktober van 13.00 tot 16.00 in De Timp, Thorbeckelaan 2 in Assen. Alle kinderen vanaf 2 jaar uit Assen en omstreken zijn welkom, kinderen van 2 t/m 4 jaar alleen onder begeleiding van een ouder. Aanmelden kan via www.hetgrotegymfeest.nl/inschrijven of aan de deur.

Omnigym Assen beweegt mensen!

Dit jaar vraagt Omnigym Assen rondom het Grote Gymfeest extra aandacht voor een goed doel. Iedereen die naar het Grote Gymfeest komt wordt verzocht om iets mee te nemen voor de Voedselbank. Men kan kiezen uit knakworst in blik, pannenkoekmix of jam. Zo hopen we met elkaar een bijdrage te leveren aan het welzijn van gezinnen die tijdelijk wat extra hulp kunnen gebruiken.

Jeugdsportfonds

Omnigym Assen heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Om dat te benadrukken is contact gezocht met de Voedselbank. Veel trainers van Omnigym Assen hebben voorlichting en een rondleiding gehad, mede omdat ook bij onze vereniging leden trainen die dat zelf niet (geheel) kunnen betalen. Zij maken gebruik van regelingen zoals het Jeugdsportfonds. Wij zij erg blij dat ook deze mensen met een beetje financiële hulp kunnen sporten.