Omnigym Assen heet 700e lid welkom

DELEN

ASSEN – Deze week bereikte Omnigym Assen een belangrijke mijlpaal: het 700e lid werd aangemeld. Nog niet eerder had de vereniging zoveel leden, reden voor een klein feestje dus.

Nietsvermoedend kwamen Annabel, Sarah en Rutger Haak de gymzaal binnen. Dat de broer en zijn zussen als lidnummer 700, 701 en 702 bij Omnigym Assen zijn aangemeld is voor hen minder interessant dan voor de vereniging. Ze waren dan ook zichtbaar blij met hun cadeautjes, want een tasje met speelgoed en een flinke chocolade paashaas is natuurlijk de moeite waard! En om het feest compleet te maken kreeg de hele groep iets lekkers.

Omnigym Assen groeiende vereniging

,,Omnigym is een groeiende vereniging”, zo legt voorzitter Peter van Tarel uit. ,,Dat merken we niet alleen bij de gymgroepen, maar ook bij de trampoline- en turnafdeling. Ongetwijfeld hebben de goede resultaten die daar worden behaald invloed op het aantal leden. In beide disciplines is Omnigym jaarlijks vertegenwoordigd op het NK en dat helpt ons aan publiciteit. Maar het zijn niet alleen de prestatiegroepen die groeien. Ook Freerunning is razend populair. We zijn daar dit seizoen mee begonnen en het loopt zo goed dat we een nieuwe groep gaan starten om de wachtlijst weg te werken.”

Groot aanbod: Van turnen, aerobics tot Nijntje beweegdiplome

Maar weinig mensen weten hoe groot het aanbod is bij Omnigym Assen: turnen, trampolinespringen, gym, G-sport, 55+, volleybal, Aerobics, Freerunning, ouder-kind gym en Nijntje Beweegdiploma. Van Tarel legt uit: ,,Ik denk dat de groei van Omnigym vooral te danken is aan het enthousiaste kader bij de groepen. We zijn vorig jaar gestart met een nieuwe visie, waarin we drie kernwaarden nastreven: transparantie, enthousiasme en aandacht voor de persoon. Onze trainers/begeleiders weten dat ze er staan voor de kinderen. Persoonlijke aandacht en een flinke dosis enthousiasme zorgen ervoor dat het voor kinderen zoals Annabel, Sarah en Rutger elke week een klein feestje is om te gymmen!”