Omnigym Assen presteert goed op NK trampoline

DELEN

Afgelopen zaterdag 13 december heeft Omnigym Assen deelgenomen aan het NK trampoline springen voor teams in het Brabantse Oss. Omnigym Assen wist zich tijdens de plaatsingswedstrijden in Noord Nederland met drie teams voor deze wedstrijd te plaatsen, wat op zich al een knappe prestatie is. In Oss mogen de beste 15 teams van Nederland strijden om de Nederlandse titels.

In de D klasse kwamen Jessica Bogaards, Anouk van den Brink, Esther de Haan en Beau Rooda in actie en lieten in deze klasse mooie oefeningen zien, waar ze de negende plaats mee bereikten.

In de E klasse kwamen twee teams van Omnigym in actie. Het beste E team van Omnigym liet zien podiumkansen te hebben. Nicky Janssen, Charlotte Middendorp, Alisa Philips en Jemma Wierenga sprongen prachtige oefeningen waarmee ze na de voorronde als tweede de finale in te gingen. In de finale mogen de beste vijf teams van de voorronde laten zien wat ze waard zijn. De score van de voorronde telde niet meer, wat de finale extra spannend maakte. Jemma, Alisa en Charlotte probeerden in de finale alles uit zichzelf te halen. In de finale behaalden ze helaas geen podiumplek, maar gingen met een mooie vijfde plek naar huis.

Het andere E team dat deelnam bestaande uit Noah Forsten, Caline Hummel, Lizette Kliphuis en Maylynn Wolters eindigde in deze klasse op de veertiende plaats.