Ondanks slechte weersvoorspelling gezellige drukte Truckstar Festival Assen

DELEN

Ondanks slechte weersvoorspelling gezellige drukte Truckstar Festival Assen

Met meer dan 2.000 vrachtwagens en 60.000 bezoekers is het Truckstar Festival ieder jaar het grootste maar vooral het leukste transportfeest van Europa. De duizenden trucks, die tot het laatste moertje zijn gepoetst, vormen ieder jaar het hart van het Truckstar Festival. Daaromheen: sfeer, gezelligheid, eten, drinken en heel veel chauffeurs met hun gezinnen.

Hele gezin

Het Truckstar Festival is er echt niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, dit feest moet je een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig opgebouwde trucks op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal dagje uit voor het hele gezin!

Super zaterdag met Hollandse Avond

Zaterdag werd een mooi programma gepresenteerd voor de hoofdtribune van het TT Circuit waaronder de Chauffeurs Spelen, Caravanrace, Decibelen wedstrijd  en een optreden van stuntteam FMX4ever dat ondanks de negatieve weersvoorspelling druk bezocht werden.

Vanavond staat er een traditionele Hollandse Avond op het programma. De Hollandse Avond is één van de gezelligste muziekfestijnen van het jaar. Dit jaar opnieuw een sterke line-up van de beste Hollandse artiesten waaronder Jannes, Henk Wijngaard, Mooi Wark, Django Wagner, De Gebroeders Ko, Johnny Bolk en Hazes-imitator Lesley Williams treden zaterdagavond vanaf 19.30 uur op! De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis.

Foto’s © Nieuws in Assen