Onderhoud Stadhuis Assen

DELEN

Onderhoud Stadhuis Assen

De komende tijd gaat er op verschillende plekken in en rond het stadhuis onderhoud plaatsvinden. Waar u als inwoners en bezoeker van de gemeente Assen als eerste mee te maken krijgt, zijn de werkzaamheden aan de draaideur. Deze werkzaamheden starten op 29 juli en duren tot 2 augustus. Tijdens de werkzaamheden is de draaideur niet te gebruiken. Om het gemeentehuis in te komen, kunt u de deur naast de draaideur gebruiken. Deze is wat kleiner, dus het kan zijn dat u even moet wachten voor u naar binnen kan. Ook via de parkeergarage kunt u naar binnen.

Parkeergarage Doevenkamp

In de parkeergarage Doevenkamp is ook onderhoud noodzakelijk. Op maandag 19 augustus beginnen daar de werkzaamheden. Uitgangspunt is dat de parkeergarage open blijft voor gebruik. Het kan zijn dat er delen worden afgesloten. Wij houden u via onze website, Berichten van de Brink en informatie in de parkeergarage op de hoogte van de stand van zaken.

Werkzaamheden aan het stadhuis

Tenslotte starten we op maandag 12 augustus met ingrijpende bouwwerkzaamheden aan het stadhuis. De komende anderhalf jaar gaan we in fases het stadhuis verbouwen. Het gaat deels om noodzakelijk onderhoud aan installaties en automatisering. Daarnaast wordt de werkomgeving aangepast aan Het Nieuwe Werken. Na de verbouwing kunnen alle ambtenaren (met uitzondering van Uitvoering en de Brandweer) gehuisvest worden onder 1 dak, en zijn andere locaties niet meer nodig. Ook wordt er een zogenaamd inwonersplein gerealiseerd in de hal; hierbij wordt de sociale dienst weer in het stadhuis gehuisvest.