Ondernemers laten “Het Forum” bruisen

DELEN
ASSEN – Er is veel om te doen…de leegstand in Assen. Het Forum is zo’n centrum waar de leegstand groot is, maar wie denkt dat de ondernemers van “het Forum” bij de pakken neer gaan zitten, die heeft het echt mis. Hans Osse van “Mijn winkeltje” uit “het Forum” heeft besloten om samen met een groep collega ondernemers het heft in handen te gaan nemen.

kikkerjasZaterdag 21 november aanstaande van 19.00 uur tot 22.00 uur gaat het gebeuren, dan vind de eerste “Feel Good Saterday Night” plaats in het Forum. Het evenement staat bol van diverse activiteiten. Als je het kort moet samenvatten, “Het Forum”…Mode, cultuur en kunst aldus Hans Osse. Het leuke van deze avond is dat de kleinere winkeliers zelf de handen ineen hebben geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Ook ondernemers buiten het centrum melden zich soms spontaan aan. Alleen ben je als ondernemer niets, maar als je samenwerkt kunnen we veel meer bereiken.

De avond zal bestaan uit diverse modeshows, optredens, kunst en food. Uiteraard is het centrum gezellig aangekleed en voorzien van leuke terrasjes en kraampjes. De ondernemers hopen dit evenement vaker te kunnen organiseren. Voor de bezoekers zal er een Goodie Bag zijn maar op=op.

Voor dit evenement zijn vrijkaarten beschikbaar gesteld door de deelnemende ondernemers. Deze zijn gratis af te halen bij:

Mijn Winkeltje
La Femme Mode
Art Quake
Linda B Lingerie
Ici Paris
Taart en Cater Art
Luna Serena
Jopie Grobbe Sieraden
Peugeot Nefkens
Cosmetique Alida
Jaquelien Gosschalk Mode kunstenares
Pop-up store Dominee Bert Altena
Atelier Chique de Friemel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mijn Winkeltje Telefoonnummer: 0592 – 343231 of 06 – 53832265
E-mail: info@mijnwinkeltje.org

Foto: Jaquelien Gosschalk