Ondernemerscafé Noorderpark Assen

DELEN

ASSEN – Dinsdag 1 september stond de deur open en de koffie klaar bij Welbesteed, de winkel en activiteitencentrum van Lydia Kuperus aan de Venestraat. Dit is de locatie waar we maandelijks met de ondernemers uit het Noorderpark samen komen.

Informatie uitwisselen, kennismaken en netwerken met andere ondernemers. We brengen elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wijk en wellicht ontstaan er samenwerkingsverbanden met andere ondernemers.

Iets vóór en dóór de ondernemers uit de wijk

De eerste bijeenkomst stond in het teken van speeddaten. Ook mensen die elkaar al wat langer kennen hebben verrassende gesprekjes gevoerd, wat was eigenlijk je eerste baantje? en waarom ben je ondernemer geworden?

André Kasel van de gemeente Assen heeft iets verteld over het project Deventer Scoort, een project waarbij ondernemers gekoppeld worden aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De volgende bijeenkomst is dinsdag 6 oktober, en daarna elke eerste dinsdag van de maand. Heb je een leuk idee, wil je zelf wat vertellen of ken je iemand die ons allemaal kan inspireren? laat het even weten via oudemolenbuurt@gmail.com