Onderwijs van de toekomst in Bibliotheek Assen

DELEN
Onderwijs van de toekomst in Bibliotheek Assen

ASSEN – Meer weten over wat er speelt in de samenleving en de achtergronden hiervan? Je verdiepen in actuele onderwerpen? Dat kan tijdens de Derde Dinsdag in Bibliotheek Assen. Een nieuw programma dat Bibliotheek Assen dit seizoen organiseren voor iedereen die verdieping zoekt.

Iedere maand, op elke derde dinsdag, woon je in Bibliotheek Assen ‘De Nieuwe Kolk’ een bijeenkomst bij over een actueel, maatschappelijk relevant thema. Landelijk bekende en interessante sprekers vertellen tijdens deze bijeenkomsten over de achtergronden van een actueel onderwerp.

Derde Dinsdag in maart Onderwijs van de toekomst

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Hoe moet het onderwijs er uit zien om kinderen voor te bereiden op het functioneren in een veranderde samenleving en op de toekomstige arbeidsmarkt? Wat en hoe moeten kinderen leren op school zodat ze klaar zijn voor hun toekomst? Moeten huidige onderwijsvormen, onderwijsinhoud, onderwijsdoelen veranderen?

Tijdens deze interactieve avond zal Hilly Bijl de bezoeker meenemen bij de vragen die nu en de komende tijd in het onderwijs spelen. Er zijn bijdragen van deskundigen, er is een paneldiscussie en met de aanwezigen zullen we over verschillende stellingen van gedachten wisselen.

Locatie Bibliotheek Assen – De Nieuwe Kolk Assen

Datum: 17 maart 2015
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur
Entree: € 5, – voor leden, € 9,95 voor niet leden (incl. een consumptie).

Kaarten reserveren? Klik hier!