Onderzoek dood Assenaar vanavond in Hart van Nederland

DELEN

ASSEN – De politie in Assen heeft in het onderzoek naar de dood van de 24-jarige Assenaar Tom de Munter nog geen verdachte aangehouden. Het slachtoffer overleed op 30 juni 2015 in het ziekenhuis in Assen aan zijn verwondingen ten gevolge van een zware mishandeling.

Deze zware mishandeling vond in de TT Nacht van vrijdag 26 op zondag 27 juni 2015 om 02.06 uur plaats in de Groningerstraat

Politie zoekt onbekend gebleven persoon

De politie heeft de afgelopen maand tientallen getuigen gehoord. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. De politie is nog steeds op zoek naar meer getuigen of naar mensen die iets meer weten over deze zaak. De politie is ook op zoek naar een persoon, die zich op 6 juli omstreeks 14.00 uur bij de politie meldde. Deze persoon had belangrijke informatie over dood van een 24-jarige inwoner van Assen. De politie vraagt met klem om zijn/haar identiteit kenbaar te maken bij de het Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) via telefoonnummer 079-3458999 of via Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Getuigenoproep

Getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over deze zaak kunnen zich melden via telefoonnummer 0800-6070. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. De politie werkt met 10 rechercheurs aan deze zaak.

Verzoek aan verdachte zich melden

De politie verzoekt de persoon die de mogelijke verantwoordelijk wordt gehouden van dit incident zich bij de politie te melden. De politie en het Openbaar Ministerie gaat vooralsnog niet uit van moord of doodslag. Mogelijk heeft het handgemeen een andere reden gehad.

Beloning

Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 10.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de verdachte in deze zaak.