Ook dit jaar weer Summerbreak bij Baggelhuizerplas

DELEN
Foto: M. Babtist, editie 2017

Assen – De Summerbreak staat weer voor de deur! Van maandag 19 augustus tot en met donderdag 22 augustus (van 10.00 tot 16.00 uur) organiseert Vaart Welzijn het jaarlijkse evenement. De Baggelhuizerplas transformeert weer tot een terrein vol leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud.

Programma
Er staat een leuk programma klaar voor jong en oud. De volgende activiteiten staan op de planning voor ouderen: workshop voedsel uit de natuur, verhalen verteller, schaken, wandelen en fietsen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen: waterfietsen en kanoën, buikglijbaan, lasergamen en meer. Je kunt daarnaast lekker opgeruimd het nieuwe schooljaar in, want nieuw dit jaar is de kinderrommelmarkt. Ook nieuw dit jaar is een speciale avond voor de oudere jeugd (12+), dit zal op de woensdagavond plaatsvinden. Voor de allerkleinsten staat er een springkussen en wordt er peuterdans georganiseerd. De laatste dag, de donderdag, staat de bekende grote stormbaan weer voor iedereen klaar. Dit jaar is hij met zijn 250 meter groter dan ooit!

Summerbreak is ontstaan uit het idee om Assenaren die niet op vakantie kunnen, een leuke tijd te geven in de laatste week van de zomervakantie. Op het gebied van welzijn geven verschillende organisaties informatie over geld besparen, een gezonde leeftstijl, zorgen voor naasten en het aanvragen van een bijdrage om kinderen mee te kunnen laten doen aan sportieve of creatieve lessen. Vaart Welzijn organiseert de activiteiten samen met bedrijven, stichtingen en (sport)verenigingen uit Assen.

Kom jij ook?
Aanmelden kan op de dag zelf op het terrein bij de aanmeldtent. Deelname is gratis. Wil je meer weten over Summerbreak? Neem dan contact op met het buurtteam in jouw wijk. De contactgegevens vind je op www.vaartwelzijn.nl. Of mail naar summerbreak@vaartwelzijn.nl.