Opbouw Gamma Racing City Demo Assen in volle gang

DELEN

Vanavond dendert Scuderia Toro Rosso-coureur Jean-Éric Vergne omstreeks 18.00 uur in een Red Bull Formule 1-bolide langs de Vaart in Assen. Onder het motto ‘Bringing F1 Power to the Streets’ kan het publiek in het centrum van Assen van dichtbij de snelheid en techniek uit de Formule 1 ervaren.

De opbouw van de racepaddock aan de Collardslaan – Kop van de Vaart in Assen is inmiddels in volle gang. Het publiek kan vanaf 16.30 uur al genieten van  de Red Bull Hummer. Verder kan men Dakar-coureur Frans Verhoeven op zijn Yamaha in actie zien, beste Nederlander in de TT Jasper Iwema en bolides uit het NK HTGT, de Clio Cup Benelux en Formule Renault komen eveneens aan bod in het centrum van de Drentse hoofdstad. Als afsluiter kan het publiek rond 20.00 uur een handtekening scoren van de coureurs op de Brinkstraat tegenover Hotel de Jonge.

De City Demo is een productie van LDP International b.v. met medewerking van Provincie Drenthe, Gemeente Assen, Marketing Drenthe, Gilde Bart, Hotel de Jonge en diverse andere horeca bedrijven.

Foto: © Nieuws in Assen