Opbrengst Midnighwalk 2017 voor Taalhuis Assen

DELEN

Assen – Als initiator van de Midnightwalk zet Rotary Club Assen Noord zich elk jaar belangeloos in voor dit mooie evenement. Naast het creëren van een fantastische ervaring voor de deelnemers, is de Midnightwalk ook gericht op het inzamelen van geld voor een goed doel. Het inschrijfgeld van de deelnemers gaat (behoudens een kleine reservering) nagenoeg 1 op 1 naar het goede doel.

Hoofddoel
Elk jaar kiest de stichting een hoofddoel voor de opbrengst, maar er blijft ook een reservering over om het hele jaar door meerdere kleine projecten te honoreren. Dit jaar zal de opbrengst van de Rabo Midnightwalk ingezet worden ter vermindering van laaggeletterdheid. Zo stimuleren wij het zogenaamde “informeel leren” en ondersteunen diegenen die nog niet toe zijn aan een cursus. Om de strijd tegen laaggeletterdheid extra kracht bij te zetten, dragen we naast ‘mankracht’ vanaf 2017 ook financieel bij.

Taalhuis Assen
En wat is daarbij een mooier instrument dan de Rabo Midnightwalk! Met de opbrengst van de Midnightwalk zijn we in staat een substantiële bijdrage te leveren aan het terugdringen van laaggeletterdheid in onze stad. Ú maakt het verschil, want elke euro die u doneert gaat naar de organisatie van de Midnightwalk, zodat het inschrijfgeld van de lopers rechtstreeks naar het Taalhuis Assen gaat voor lesmateriaal en leermiddelen. Zo is de Rabo Midnightwalk niet alleen een leuk en sportief evenement, maar ook nog eens een prachtig maatschappelijk initiatief.

Verrassende route
Aan de Rabo Midnightwalk wandelen gemiddeld zo’n 2.000 mensen mee. Zij lopen een route van ongeveer 7 km langs deels onbekende én verrassende, sfeervolle en soms spannende of bezienswaardige plekken. Onderweg ervaart de wandelaar gevarieerde culturele activiteiten en bijzondere belevenissen.

Inschrijven
Alvast een plek reserveren voor de komende editie op 8 september 2017? Geen zin om in de rij te staan op de avond zelf? U kunt zich online inschrijven tot en met 7 september 24:00 uur. Gemakkelijk en snel geregeld, inclusief de betaling die via een automatische incasso wordt geïncasseerd.

En wilt u een extra bijdrage aan het goede doel doneren, die is die natuurlijk van harte welkom. U kunt het bedrag overschrijven naar rekeningnummer NL 44 RABO 0373 8196 09 t.n.v. Stichting Midnightwalk.

Alvast bedankt en tot 8 september!

INSCHRIJVEN kan hier !

Meer informatie op de website Midnight Assen

Foto’s: M. Babtist