Open Assen Darttoernooi 2016

DELEN

ASSEN – In 2007 werd voor het eerst het Open Assen darttoernooi georganiseerd. Enkelvoudig wereldkampioen Jelle Klaassen won destijds de eerste editie Open Assen gevolgd door de Drentse PDC darter Jan Dekker.

Doordat de organisatie destijds niet geheel berekend was op de massale toestroom van ruim 270 darters naar dit evenement, is er helaas nooit een vervolg geweest van het Open Assen. Daar komt in 2016 verandering in, want met Dartbanenverhuur.nl als grote initiator en leverancier van al het benodigde materiaal wordt het evenement nieuw leven ingeblazen.

Zondag 17 april 2016 zal De Marsdijkhal In Assen het toneel zijn van dit darttoernooi. Met een ruime opzet van banen, goede entourage, catering, professionele wedstrijdleiding en een riante prijzenpot voor de winnaar van Open Assen 2016.

Het ligt in de lijn der verwachting dat dit toernooi door een professioneel PR team op vakkundige wijze in het nieuws zal worden gezet. Exposure via de landelijke, regionale en lokale media is de inzet om zoveel mogelijk aandacht op het toernooi te genereren. Mede ondersteund door social media en de website www.openassen.nl gaan we van de komende editie een succes maken.

Het is mogelijk om met een zogeheten sponsorpakket deel te nemen aan het toernooi om zo u bedrijfsnaam op sportieve wijze exposure te geven. Dit kan op diverse manieren, zoals naamsvermelding op de posters, website, dartbanen en vermelding op de beelden die getoond worden via een beamer in de zaal.

Wilt u meer informatie over sponsoring voor het Open Assen darttoernooi op 17 april 2016. Neem dan contact op met verhuur@dartbanenverhuur.nl