Open Dagen Route van sport- en culturele verenigingen

DELEN

ASSEN – De komende periode organiseren diverse sport en culturele verenigingen in Assen open dagen, trainingen, of repetities.  De deuren staan open voor het publiek, er worden demonstraties gegeven en gratis activiteiten aangeboden om bezoekers kennis te laten maken de club en hun activiteit.

Hiermee luiden de clubs feestelijk het nieuwe seizoen in en hopen tijdens deze dagen nieuwe leden te werven. Voor belangstellenden een mooie gelegenheid om te kijken en proberen welke sport of culturele activiteit het beste bij hem of haar past en kennis te maken met de diverse clubs in Assen.

Bij welke sportverenigingen bent u welkom?

MILO Gewichtheffen; Voetbal: FC Assen en vv LEO; Loop- en wandelgroep Marsdijk en Loopgroep Kloosterveen; Boksteam Assen; Budovereniging Asahi; Badminton Combinatie Assen; Volleybal: Sudosa-Desto en Peelermarke; Kinderpraktijk Vlinder; Jeu de Boules: ’n Boel Plezier; Basketbal: Assist; Hockey: HVA; Duikteam Miramar; Atletiek: AAC ’61 en Schermvereniging Desperado. Daarnaast is op 3 september een Sportoriëntatiedag  in Winkelrijk Marsdijk, waar diverse sportverenigingen zich presenteren.

Bij welke culturele verenigingen/instellingen bent u van harte welkom?

Popkoor Assen; Gospelkoor El Elohim; Kamerorkest Divertimento; Harmonieorkest Eendracht plus E-klein; Garage TDI/Honk N; Creatieve Club Vincent; Dansstudio Jan Postema; Glenndance; Moonlight Big band.

Meer informatie over de programma’s en de data?

Over de Open Dagen Route van Sportclubs is dit te vinden op: www.assenbeweegt.nl en over de Culturele Open Dagen Route op de website van de gemeente Assen, AssenBeweegt! en Vaart welzijn streven er naar dat zoveel mogelijk Assenaren participeren in, en deelnemen aan sport en cultuur en promoot een gezonde leefstijl. Ze wil graag dat de clubs gezond en vitaal blijven en draagt dit initiatief dan ook een warm hart toe.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen