Open Dutch Showcorps Championships in De Bonte Wever Assen

DELEN

ASSEN – Op zaterdag 13 juni 2015 zal de 17e editie van de Open Dutch Showcorps Championships in Assen plaats vinden. Voor de komende editie was gepland om het dagprogramma te houden op terrein van Achilles 1894. Echter het hoofdveld krijgt dit jaar groot onderhoud en is daardoor niet beschikbaar.

De Facilitaire Organisatie ODSC moest weer creatief zijn en het is de organisatie gelukt tot een oplossing te komen: Het dagprogramma gaat gehouden worden in het ijsstadion van De Bonte Wever aan het Stadsbroek in Assen. Dit is een prachtige locatie waar alle voorzieningen zijn inclusief hotel. Op het middenterrein is voldoende ruimte om de shows te houden. Er is een tribune met circa 900 zitplaatsen.

De andere onderdelen van het ODSC, het spectaculaire middagprogramma en de Finals worden zoals gewoonlijk gehouden in de binnenstad van Assen en het Koopmansplein.

Programma ODSC – Open Dutch Showcorps Championships Assen

Het ODSC Concours start in de ochtend rond 9:30 uur tot 16:00 uur. De toegang voor volwassenen bedraag € 8,-. Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) betaalt u slechts €5,-.

Vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur is het (gratis) wel gewaardeerde muzikale middagprogramma in het centrum tussen het winkelend publiek. De finales vinden ‘s avonds plaats in de binnenstad van Assen.

Meer informatie? Klik hier!