Open Huis Beautysalon Grianda Assen

DELEN

ASSEN – Op 11 maart jongstleden is Grianda Warrink haar beautysalon gestart aan de Amerikaweg. Beautysalon Grianda werkt met het merk IK Skin Perfection.

Dit is een innovatief cosmeticamerk met hoogwaardige huid verbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem.

IK Skin Perfection heeft 100% groene en actieve cosmeceuticals ontwikkeld, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur en kleur stoffen. Naast de gezichtsbehandelingen kunt u ook in de salon terecht voor ontspanningsmassages, Hot Stone massages, kruidenstempelmassages en voetbehandelingen.

Open Huis Beautysalon Grianda 

Ter gelegenheid van de opening van haar salon, is er op donderdag 26 maart, tussen 19.00 uur en 22.00 uur een Open Huis. U kunt dan een kijkje komen nemen in de salon met een hapje en een drankje. Voor alle eerste 50 aanwezigen staat er een leuke goodie bag klaar en u kunt kans maken om een ontspanningsmassage van 25 minuten te winnen. Beautysalon Grianda zit bij Cate Rhymer in die werkt met Cambridge Weight plan. Ook zij zal deze avond aanwezig zijn om u informatie te geven en te laten proeven.

Openingsactie

In de maanden maart en april is er een openingsactie, op alle massages 50% korting en op alle gezichtsbehandelingen 25% korting. Voor meer informatie kunt u kijken op www.beautysalongrianda.nl

Iedereen is van harte welkom op donderdag 26 maart.