Open Huis ICO Centrum voor Kunst & Cultuur

DELEN

ASSEN – Op 23 augustus vindt van 13.00 uur tot en met 17.00 uur het Open Huis van het ICO Centrum voor Kunst & Cultuur plaats. Op deze culturele zondag, geïnitieerd door Stichting Cultureel Hart, kun je in zowel de Gouverneurstuin als in Podium Zuidhaege genieten van vele optredens, workshops volgen, meedoen aan openbare lessen en zelf maken en spelen.

Zo treedt om 15.00 uur het HVSO op onder leiding van Gijs Philip van Schaik en zal Liesbeth Takken zowel in de tuin als in Podium Zuidhaege een landart performance neerzetten. Omdat het verkeerspark zich vroeger in de Gouverneurstuin heeft bevonden, is de hele dag in een verkeersjasje gestoken en loop je via speciaal vormgegeven routes vanaf de tuin naar het ICO.

ICO Centrum voor Kunst & Cultuur 

Het ICO Centrum voor Kunst & Cultuur is een professionele organisatie voor kunsteducatie. Het ontwikkelt en organiseert activiteiten voor alle basisscholen en middelbare scholen. Daarnaast werkt het ICO nauw samen met een groot netwerk van docenten die projecten en workshops aanbieden op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater en media. Tijdens het Open Huis laten deze enthousiaste docenten je snuffelen aan het lesprogramma en nemen ze je mee op een reis door beeld, muziek, theater, dans en media. Het belooft een dag vol kunst en cultuur te worden voor jong en oud.