Open Podium voor jongeren in De Bron Assen

DELEN

Op donderdag 13 november organiseert Kerk, Kunst en Cultuur in de Bron, Einthovenstraat 28 te Assen, om 19.30 uur een open podium voor jongeren.

Jongeren tussen de 12 tot en met 25 jaar kunnen hun talent komen tonen.  Je kan je in je eentje opgeven, maar natuurlijk ook met een groep of band. Kunst en cultuur in de breedste zin van het woord en geeft jongeren zo een open podium om zich op hun manier te presenteren. Dus of je het nu leuk vindt om te zingen, een muziek instrument te bespelen, te rappen, dansen, toneel of theater te spelen, gedichten voor te dragen, eigengemaakte kunst, schilderij of foto’s te tonen, iedereen is welkom! De lengte van de acts zal rond de 5 a 10 minuten liggen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Voor het beste, leukste, interessantste act zijn er leuke prijzen te winnen. Er is een juryprijs, publieksprijs en een aanmoedigingsprijs. De sluitingsdatum voor de inschrijving is op 1 november.

Wil je een leuk avondje uit en heb je geen zin om mee te doen, dan ben je natuurlijk van harte welkom om als publiek het open podium te bezoeken en de deelnemers aan te moedigen. De avond begint om 19:30 en de toegang is gratis.

Iedereen heeft een talent. Wat is jou talent? Toon dan je talent en meld je aan.

Aanmelden Open Podium De Bron Assen

Stuur dan een mail Wim Staal jeugdwerkerwim@telfort.nl of bezoek de Facebook pagina.