Open Repetitie Mercurius Assen

DELEN

ASSEN – Show-en Marchingband Mercurius uit Assen houdt op dinsdag 1 december een open repetitie. Iedereen die een blaas- of slaginstrument kan of wil bespelen is van harte welkom op deze repetitie, vanaf 19.30 uur in sportpark de Hoogspanning, Hoogspanningsweg 6 in Assen.

Mercurius is net begonnen met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen en kan nog zeker muzikanten gebruiken om de band te versterken. Mercurius is de enige nog lopende band in Assen en bestaat uit ca. 30 leden in de leeftijd van 14 tot 65 jaar. De muziekstijl is gevarieerd, van strakke marsen tot swingende pop nummers. Met een eigen show doet Mercurius mee aan taptoes in binnen- en buitenland. Maar ook themaoptredens bij de intocht van Sinterklaas en rondom Kerst en het begeleiden van de intocht van de avondvierdaagse in verschillende plaatsen horen tot de vaste activiteiten.

Gezamenlijk muziek maken staat centraal bij Mercurius, maar ook gezelligheid ontbreekt niet. Bijvoorbeeld tijdens de repetitieweekenden, waarin, naast dat er hard wordt gewerkt om de muziek en choreografie van de shows in te studeren, er ook ruimte is voor ontspanning.

Open repetitie Mercurius Assen

De open repetitie zal ook in het teken staan van gezamenlijk muziek maken. Op deze avond zal zowel show- als marsmuziek gespeeld gaan worden en er zal ook een kleine clinic worden gegeven over blaastechniek. Belangstellenden zijn van harte welkom om gewoon te komen kijken of om direct in de band mee te spelen.

Meer informatie is te vinden op www.mercurius-assen.nl