Open Zitvolleybal Kampioenschappen op 6 mei 2017

DELEN

Assen – Op 6 mei a.s. organiseert volleybalvereniging Veracles uit Groningen de Open Zitvolleybal Kampioenschappen. Dit is een kampioenschap waaraan iedereen kan deelnemen, zowel jong als oud, of je nu zitvolleyballer bent of niet./strong>

Het toernooi zal beginnen met een demonstratie van zitvolleyballers uit Assen. Hier zal gedemonstreerd worden hoe het ‘’echte’’ zitvolleybal er aan toe gaat! Vervolgens zal het toernooi van start gaan en kunnen de teams laten zien of zij goed kunnen zitvolleyballen.

Met de Open Zitvolleybal Kampioenschappen wil volleybalvereniging Veracles uit Groningen de mogelijkheid creëren om iedereen te laten sporten, daarom hopen zij op een zo groot mogelijk wisselende doelgroep. De opbrengst van het toernooi zal gaan naar de organisatie Spieren voor Spieren, deze organisatie geeft mensen de mogelijkheid om te sporten, wat mooi aansluit bij het toernooi.

Dus wil je nog een uitje met je familie organiseren? Ben je opzoek naar een leuke activiteit met je team? Of heb je zin in een gezellig sporttoernooi met je vrienden/vriendinnen? Geef je op voor de Open Zitvolleybal Kampioenschappen in Groningen op 6 mei !

Tijd : 12.00-18.00 uur
Prijs : 25,00 per team (Voor Spieren voor Spieren!)
Plaats: Aclo Sportscentrum , Blauwborgje 16 te Groningen

Inschrijven of meer informatie ? Kijk op: www.veracles.nl