Opening regionale voetbalscholen FC Groningen bij LTC

DELEN

ASSEN – Zondag 14 juni heeft bij LTC in Assen de opening van de regionale voetbalscholen van FC Groningen plaatsgevonden. Ruim 140 spelertjes in de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar hadden zich opgegeven voor de clinic “trainen als een prof” en ondergingen in een circuitvorm allerlei verschillende trainingen. Dit alles onder leiding  van FC Groningen trainers, geassisteerd door jeugdtrainers van LTC.

FC Groningen ‘Trots van het Noorden’

Onder de vele kids een  groot aantal LTC pupillen. Een enorme belevenis voor al deze kinderen, die daarnaast ook nog eens op de foto gingen met de door FC Groningen gewonnen KNVB-beker en met mascotte Groby. Voor al hun inspanningen werden de kinderen ook nog eens beloond met een fraai FC Groningen T-shirt, een mooie poster en foto`s van diverse FC Groningen spelers.

Nadat de clinic, die van 10-12 uur duurde, was afgelopen, werd er nog een wedstrijd gespeeld tussen de teams van LTC D1 en FC Groningen D2, welke zoals verwacht werd gewonnen door de toekomstige profs van “de Trots van het Noorden”.