Opfrissen van uw verkeerskennis?

DELEN
ASSEN – Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp nu uw kans! Veilig Verkeer Nederland, afdeling Assen organiseert op 12 april 2016 een opfriscursus (voorheen BROEM).

Het verkeer is de laatste jaren snel aan het veranderen; het wordt steeds drukker. Intussen zijn verkeersregels en -situaties veranderd. Daarnaast ontwikkelt iedere automobilist een eigen rijstijl. Hierin sluipen routines die voor verbetering vatbaar zijn. Om nog lange tijd veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen is het mogelijk dat automobilisten in ontspannen sfeer hun rijvaardigheid kunnen testen, evenals reactiesnelheid, gezichtsvermogen en gehoor. Voor testen van ogen en gehoor zullen Pearle Opticiens en Beter Horen aanwezig zijn.

Aan de hand van een rit in de eigen auto ontvangen de deelnemers een aantal deskundige adviezen van een hiervoor speciaal opgeleide rijinstructeur. Een rit in de eigen auto duurt ongeveer 45 minuten. Hierbij is absoluut geen sprake van een examen en u behoudt uw rijbewijs. Deelname aan de praktijkrit is op eigen risico. Het programma bestaat die dag uit drie delen. U wordt ingedeeld op de ochtend of de middag (voorkeur s.v.p. aangeven).

Informatie en opgave: Opfrissen van uw verkeerskennis?

De theorie en workshops worden gegeven in het Wielerhome, Stadsbroek 11/A, 9405 BK Assen. Er is voldoende parkeerplaats aanwezig.

De kosten bedragen € 25,– voor het gehele programma. Interesse? Reageer vóór 20 maart a.s. Schriftelijke opgave bij Veilig Verkeer Nederland, afdeling Assen, p/a Koldakker 37, 9407 BR Assen of per e-mail info@vvnassen.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd en of u ’s ochtend of ’s middags wilt meedoen.

  • Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe en de Gemeente Assen.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen